Zásady ochrany osobních údajů

Platební karty

Za žádných okolností neukládáme údaje o platebních kartách. Platební kartu zadáváte vždy v chráněném prostředí platební brány banky. 

Jméno, věk a další osobní údaje

Neshromažďujeme žádné osobní údaje o lidech, kteří platí Přímou platbou a nesdělujeme je ani obchodníkům.
Na straně obchodníků, kteří platby přijímají potřebujeme znát obchodní a kontaktní údaje a ani tyto neposkytujeme nikdy třetím stranám.

E-mailová adresa

Pro placení Přímou platbou nezadáváte e-mailovou adresu. Pokud se chcete přihlásit k odběru našich novinek, Vaší e-mailovou adresu ukládáme ve službě MailChimp nebo Mailgun. Obě tyto služby jsou nástroje určené pro zabezpečené uložení e-mailových adres. Nikomu jinému Vaší e-mailovou adresu neposkytujeme a poskytovat nebudeme.

Vyjímkou jsou platby, které vyžadují vaší identifikaci. Například vstupenky nebo členské poplatky. Ty ukládáme do naší databáze a poskytujeme je s vaším souhlasem a bez dalších podrobností pořadatelům akce, firmám a organizacím. 

Služby na analýzu

Pro měření návštěvnosti našich aplikací a webů používáme několik nástrojů, které sbírají anonymní data a pomáhají nám pochopit, co děláme špatně a co je potřeba zlepšit.
Používáme následující metody měření:

Facebook Pixel
Google Analytics
Když se registrujete do služby Facebook, do prohlížeče se o tom uloží malá poznámka (tzv. cookie). Na našem webu je umístěný nástroj, který dokáže tuto poznámku zaznamenat. Facebook nám neprozradí vaší identitu, ale budeme vědět, že nějaký uživatel Facebooku náš web navštívil. A naopak Facebook bude vědět, že jste navštívili náš web.
Jako většina webů používáme nástroj Google Analytics k měření návštěvnosti našeho webu a aplikací. Jedná se o malý kus kódu, který zaznamenává jednotlivé návštěvy, čas strávený na stránce, problémy a další důležité informace o našich internetových stránkách a aplikacích. Google nám neprozradí Vaší identitu, ale umožňuje nám vás anonymně oslovit přes reklamy ve vyhledávání, na YouTube a v dalších službách provozovaných společností Google.

Informace o platbách a účtenkách

Z podstaty našich služeb je jasné, že v našem systému jsou uloženy informace o jednotlivých platbách a vydaných účtenkách. Tyto údaje jsou umístěné na zabezpečeném úložišti. Používáme hned několik metod dodatečného zabezpečení a díky tomu, že neshromažďujeme ani informace o platebních kartách ani osobní údaje, je riziko jakéhokoliv zneužití naprosto minimální. Ani tak neposkytujeme informace o platbách a zákaznických účtech třetím stranám a i v rámci naší firmy je pouze velmi úzký okruh lidí, kteří s nimi mohou pracovat.

Registrace u ÚOOÚ

Přímá platba s.r.o. je registrovaný subjekt na Úřadu pro ochranu osobních údajů. Naše registrační číslo 00067934 a celý rozsah registrace si můžete vyhledat v registru na https://www.uoou.cz/verejny-registr-zpracovani-osobnich-udaju.asp