Ratio® niskast Plato | Houtmerk
Op deze pagina is per variatie de maatvoering van onze niskast van gecoat staal te downloaden. Zo kunt u nog beter uw Ikea keukenproject voorbereiden. De tekening in PDF-formaat bevat specifieke maatvoering waarmee u de compositie van uw Ikea Metod keuken kunt bepalen. Onze Ratio designelementen zijn in veel uitvoeringen en luxe materialen leverbaar. 

Planningsvoorbeeld

Maak het compleet met Ratio® designelementen

Onze selectie van bijpassende designonderdelen past naadloos in uw Ikea Metod ontwerp. De maatvoering is afgestemd op veel voorkomende kastcomposities voor hoge wand of kookeiland. Verrijk uw keuken met open vakken op de zijkant van hoge kastenwand of kookeiland, in luxe houten oppervlak, gecoat staal of glas. Ieder element is doorontwikkeld om zonder ingrepen te integreren in het modulaire systeem van Ikea.  


Hoge kwaliteit en de beste service

Wij brengen hout, staal en steen op maat samen in oogstrelende designs. Robuust genoeg voor dagelijks gebruik, met detaillering die blijft boeien. Maatwerk in kleur, afwerking of een afwijkende maatvoering is vaak mogelijk; Met onze ontwerpafdeling en eigen productie in Breda staan we garant voor hoge kwaliteit design en afwerking. Ieder product wordt goed verpakt geleverd met onze transporteur. Klaar voor installatie door aannemer of installateur.