Fődíjat nyert a HELLO Keszthely app
Magyarország legnagyobb digitális pályázatán - az Év Honlapja 2021 versenyen a HELLO Keszthely mobilapp-pal Az év kreatív megoldása díj mellett elnyertük a fődíjat, azaz az Abszolút díjat is.
20. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legnagyobb hazai digitális versenye, Az Év honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen rekordszámú, összesen 331 nevezés érkezett.

A jubileumi évben a weboldalak mellett a digitális-technológiai fejlesztések kerültek a középpontba. Az idei pályázatot a Magyar Marketing Szövetség a Pénzügyminisztérium és az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával írta ki.

A HELLO Keszthely - Magyarország első interaktív városa applikáció nyerte az Év kreatív megoldása díjat. A szűri értékelése szerint:

  • A Hello Keszthely applikáció egy kimagaslóan jó ötlet és szuper kezdeményezés, mind a turistáknak, mind a városban élőknek. Hiszen az appnak köszönhetően jobban megismerhetjük hazánk egyik legszebb városát, és persze buzdít minket, hogy az országot is jobban bejárjuk, felfedezzük. Külön öröm az, hogy mindez minőségi formában került megvalósításra. Nem csak a város felfedezése, de az applikáció használata is remek élmény. Reméljük, aktívan használják majd a lakosok és további tartalommal is bővülni fog. Igazán jó példát és egyben utat is mutat egy ilyen megoldás a többi város számára Magyarországon. Mindennek köszönhetően nem kérdés, hogy elnyerte Az Év Kreatív megoldása díjat!

Az Év Honlapja Abszolút díját a zsűri minden évben a kategória nyertesek, azaz Az Év Honlapja díjasok közül választja ki. Ezt a díjat a kategóriák legkiemelkedőbb nyertesei közül az kapja, aki valami plusszal, különlegességgel még felülmúlja a többi pályázót. Az idei évben a legjobb honlapok, appok és egyéb digitális megoldások közül nem mást választottak Az Év Honlapja Abszolút díjra, mint a HELLO Keszthely alkalmazást!

Made in Keszthely

A HELLO Keszthely applikáció igazi városi produktum, hiszen a keszthelyi Bábelhal Webstudio fejlesztette. Köszönjük a több mint 100 keszthelyi tesztelő kitartó munkáját és lelkesedését, akik extra energiával, szuper ötletekkel jópár órát szántak az életükből arra, hogy a HELLO Keszthely megvalósulhasson.

Itt még nincs vége - városunk a Balatoni Múzeum weboldalával szintén nyert egy díjat Kultúra kategóriában.