Badmeubel Malaga Plus | Houtmerk
Op deze pagina is per variatie de maatvoering van onze Malaga Plus badmeubel collectie te downloaden. Zo kunt u nog beter uw project voorbereiden. De tekening in PDF-formaat bevat specifieke maatvoering waarmee uw installateur de aansluitingen voor kraan of afvoer goed kan bepalen. Voor badmeubel met afwijkende maatvoering wordt een tekening op maat gemaakt. 


Maak het compleet met accessoires

Onze selectie van bijpassende accessoires past perfect bij uw badmeubel; Minimalistische wastafels en waskommen. Een bijpassende afvoerplug in wit, zwart of chroom en robuuste sifons in designkleuren. Onze massief houten wandplanken zijn in een nis of vrij hangend toe te passen. Creëer extra ruimte met een legplank onder uw meubel of kies voor originele haken aan de wand.Hoge kwaliteit en de beste service

Wij brengen hout, staal en steen op maat samen in oogstrelende designs. Robuust genoeg voor dagelijks gebruik, met detaillering die blijft boeien. Maatwerk is uiteraard mogelijk; Met onze ontwerpafdeling en eigen productie in Breda staan we garant voor hoge kwaliteit design en afwerking. Ieder product wordt goed verpakt geleverd met onze transporteur. Klaar voor installatie door aannemer of installateur.