💫ANGE 💫 
BIOGRAFIA 🎵

Ange és una cantant, cantautora i productora de neo-soul que combina influències electròniques i pop, a l’estil Kali Uchis i Jorja Smith. Influenciada per l’eclèctica col·lecció de vinils del seu pare, l’Ange va començar a fer música a la seva adolescència, incorporant influències des d’Stevie Wonder fins a les Destiny’s Child. 

Després de traslladar-se a Sydney al 2015, va posar-se a estudiar producció musical i va començar a experimentar amb varietat de ritmes creant el seu propi so. L’Ange navega còmodament entre sons R&B i sons llatins i entre el Castellà i l’Anglès. Només amb un grapat de senzills publicats, ja ha sonat a ICAT FM, Radio 3 i Onda Cero i se n’han fet ressò també de la seva música Redbull Music Spain, MTV Australia i Los 40.

L’Ange va començar cantant rock als 15 anys i poc a poc va anar explorant la música més soul i funk. A Barcelona va formar part de diferents bandes (La Limoncello, Klau d’funk i The Risas) i va contribuir a la creació de Garden Music Sessions, cicle de concerts acústics on van actuar Judit Neddermann o Marta Trujillo. 
A Austràlia, l’Ange ha treballat amb Simon Cohen, enginyer vocal de Love yourself de Justin Bieber, Liam Quinn, d'Universal Music Austràlia, Boomchild i Lamalo entre d’altres.
Al 2019 va ser una de les sis artistes de parla estrangera escollides per assistir als Australian Women in Music Awards. També ha treballat dos anys i mig a l’SGAE Australiana (AMPRA AMCOS).

"Una de les meves fites és treballar amb més dones, aquesta indústria musical és majoritàriament masculina i necessita ferventment més lletres i treballs que ens representin a nosaltres", conclou la catalana. I talent sobra: cita artistes com Lauren Nine, AWWZ, Nathy Peluso, Rosalía i en l’àmbit visual Carlota Guerrero.

Actualment, l’Ange prepara nou material pel seu primer EP ple de reflexions íntimes a través d’harmonies de vellut, ritmes de hip hop i línies de baix més funky i electròniques previst que es publiqui a finals del 2021.

MÚSICA  🎵

ARTICLES  ✏️

  •                                                                    


 
 VÍDEOCLIPS  🎥