H1: 05 Hold et vellykket webinar
Presentasjonen er klar, deltakerene er invitert og du har utstyret på plass. Nå er det tid for å holde webinaret. Her er en kort sjekkliste for dagen du skal holde webinaret.

Title: Vellykket webinar
Text: Alt du bør tenkte på for et vellykket webinar

H2: Gjør klar for opptak

Skal du ta opptak av webinaret må du huske å trykke ta opp. Som med alt annet utstyr bør du teste det før du skal bruke det, sånn at du vet hvordan det fungerer. 

H2: Start webinaret 

Når klokken er slagen, er det på tide å starte webinaret. Ikke vent på at “alle” skal koble seg på, velg heller å holde programmet og respekter tiden til de som sitter klar. 

Husk også å be alle om å skru av mikrofonen og mute seg selv. Hvordan de gjør det er avhengig av hvilken programvare du bruker. I noen tilfeller kan det være lurt å forklare hvordan man for eksempel rekker opp hånden, eller bruker andre interaktive funksjoner i programvaren. 

H2: Introduser og presenter programmet

Introduser deg selv og de andre som skal snakke i løpet av webinaret. Gå fort gjennom programmet og hvilke tema du skal snakke om. Avklar om du tar i mot spørsmål mot slutten av foredraget eller underveis i presentasjonen. 

Husk å snakke til deltakerene på andre siden av skjermen din. Det er spesielt viktig om du har et arrangement der du også har deltakere i samme rom som deg

H2: Hold tiden

Avslutt webinaret i tide. Er det andre enn deg som holder foredraget, kan det være lurt å minne de på hvor mye tid de har igjen. Rund gjerne av med en kort oppsummering av tema og innhold. Du kan også oppfordre deltakerene til å ta kontakt dersom de har flere spørsmål. 

H2: Følg opp

Webinaret er ikke over selv om har logget av. Les hvordan du forlenger levetiden til webinaret.

Meta: Hold et vellykket webinar - råd og tips - Ultify
Description: For å holde et vellykket webinar er det flere ting du bør tenke på. En guide på hvordan du skal lykkes med ditt webinar

Keywords: Vellykket webinar