H1: 01 Før du setter i gang med webinar
Webinar er en effektiv måte å snakke med kundene dine. Digitale seminar blir bare mer og mer populært, og det er en effektiv kommunikasjonsform for både bedrifter og organisasjoner. 


Title: Forberedelser til webinar
Text: Dette bør du tenkte på før du setter igang med webinar

H2: Hva er et webinar

Hva er egentlig et webinar? Ordet er satt web og seminar. Vi bruker også begrepene digitalt seminar og nettseminar på norsk.

Det er mange fordeler med å holde digitale seminar eller konferanser. Du kan nå flere enn med et fysisk seminar. I tillegg slipper du å tenke på antall plasser og størrelse på lokalet. Legger du ut opptak av webinaret, engasjerer det også etter at arrangementet er over.

H2: Nå flere kunder

Mange bruker webinar for å nå et stort publikum. For en bedrift betyr det å treffe eksisterende eller nye kunder. For en organisasjon handler om å nå frem til flere med budskapet sitt.

H2: Generere leads

Webinarer er et godt verktøy for å skape leads. Leads er folk som har vist interesse for bedriften din, og som kan bli kunder. De har enten lagt igjen kontaktinformasjon eller tatt kontakt. 

Webinar skaper leads fordi:
  • De som deltar fyller ut påmeldingsskjema. Det gjør at du enkelt kan følge de opp senere.
  • Du blir bedre kjent med potensielle kunder, og de blir bedre kjent med deg.

H2: Vis fram bedriften fra en ny side

La kundene dine bli kjent med menneskene bak produktet, tjenesten eller budskapet. Vis engasjement og involverer deg i temaer som målgruppen din bryr seg om. Det styrker merkevaren min.


Meta Title: Før du setter igang med webinar - Utlify
Meta description: Før du setter igang med webinar er det flere ting du bør tenke på. Få gode råd og tips her. Ultify hjelper deg å lykkes med webinar 💪

Keywords: